Wyświetl pojedynczy post
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2018, 08:16
Panowie bardzo Wam współczuję, że dopiero po porażkach z Legią czy Lechem dopiero otwierają Wam się oczy i cierpicie. Fakty są takie, że mamy totalny chaos w klubie i pozorny plan (jeśli taki był) po prostu nie wypalił. Chwała Carlitosowi, że w kilku meczach zagrał na poziomie przewyższającym tę ligę i zapewnił nam utrzymanie. Piszę utrzymanie, bo naprawdę mam duże wątpliwości, czy w grupie spadkowej coś byśmy ugrali.
Jeszcze odnośnie finansów - skończcie tę bajkę o tym, że nie ma kasy, wypłat itd. Nie wiecie tego Wy, nie wiem tego ja. Po co pisać brednie, nie mając wglądu w finanse klubu? Nie wydaje Wam się, że gdyby nie było totalnie pieniędzy to zaraz jakiś płaczek poszedłby do gazet (tak jak to już bywało) albo bylibyśmy teraz tam gdzie np. Ruch? Powstał jakiś dziwny mit o finansach i niektórzy próbują bronić kopaczy - ci amatorzy i tak dostaną swoją kasę, niezależnie co by się działo Wisła i tak w końcu im zapłaci a powtarzam po raz kolejny - nie zarabiają 2000 miesięcznie żeby zastanawiać się czy im wystarczy do następnej wypłaty. Tak naprawdę szkoda ludzi, wydajemy swoją kasę i oglądamy później takie coś jak wczoraj od dłuższego czasu z małymi przebłyskami. Niestety nie przychodząc na mecze - oberwie klub a nie ta banda pozorantów. Błędne koło i tak naprawdę proponuję patrzeć na inne mecze, wtedy łatwiej spojrzeć na ten wczorajszy, bo ten cały "syf" nie zaczął się 22.04 o 18, tylko dużo wcześniej.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując