Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.04.2018, 14:07
czaro napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję, że pieniądze ze sprzedaży Carlitosa zostaną dobrze spożytkowane, tj. Mitro dostanie zasłużoną podwyżkę.

Od dwóch dni piszę o tym samym i tak samo żartuję, ale status tego parodysty w zestawieniu ze sposobem, w jaki żegnamy Brożka, Głowackiego i Małeckiego bardzo mnie irytuje.
Dokładnie.

Cytat:
Nie zawsze mówię zawodnikowi, dlaczego gra on, a nie kto inny. Ale podam przykład. Gdy w ostatnim meczu zmieniłem Nikolę Mitrovicia, który jest stuprocentowym profesjonalistą, spytał mnie, dlaczego musiał zejść. Wyjaśniłem mu, że Pol Llonch i Jakub Bartkowski już wcześniej dostali żółte kartki, które wykluczały ich z meczu z Legią, a Mitrović też był tym zagrożony. Pomyślałem: „cholera, muszę go zmienić, bo nie można stracić trzech podstawowych zawodników w jednym meczu”.
Z takim podejsciem do tego ogóra to my nigdy z bajzlu nie wyjdziemy. 100% profesjonalista otrzymał profesjonalną odpowiedz na nurtujące go zagadnienie. Jest w mega formie wiec jednak chyba powinienem zrozumiec jego zdziwienie.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 21.04.2018 o godz. 14:15.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując