Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2018, 07:30
nesta napisał(a):Wyświetl post
Coś na pewno w temacie inwestorów/sponsorów się dzieje. Bez większego echa przeszła w sumie najciekawsza dla mnie wypowiedź Sarapaty z zapinamypasy.pl, na wreszcie zadane pytanie, odnośnie jej słów z wywiadu o "kilkunastokrotnym zwiększeniu budżetu". Potwierdziła przecież, że m.in. chodziło jej właśnie o Bragiela, ale w ujęciu szerszym. Czyli jest to jakiś element planowanej większej układanki.

Ten FlyDubai brzmi logicznie i spójnie. Nowa linia na krakowskim lotnisku, biznesowe połączenie pod Dubaj (przypominam, że w Krakowie mamy już teraz w Polsce drugi po Warszawie metraż powierzchni biurowych w Polsce), reklama przez piłkę wydaje się logiczna. Natomiast ta WisłAir to jest już dla mnie jakaś totalna bzdura
nesta, sory ale mam wrazenie czasem ze Ty za szybko łykasz niektore rzeczy

jakby padła informacja o tym ze inwestorem moze byc MPGK to też bys to logicznie wytlumaczył.
Dam Ci dobrą radę, nie miej zbyt duzych oczekiwań, będzie łatwiej na przyszlość, albo zycie cie zaskoczy i bediesz sie mega cieszył albo zycie poleci w chuja i nie bedziesz bardzo płakał

Juz nie takie ....a obietnice były, a to ze P. napisał coś na tt to nic nie znaczy. Owszem temat pewnych linii lotniczych był z rok temu grany, jakies tam newsy latały, ale czy wy nie pamietacie jak nam obiecywano "dobre nazwisko" by zapełnic trybuny i jak nie było tego nazwiska tak nie ma. Od czasów jeżyka to obietnice mamy piekne i normalnie coroczne.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując