nesta napisał(a):

Coś na pewno w temacie inwestorów/sponsorów się dzieje. Bez większego echa przeszła w sumie najciekawsza dla mnie wypowiedź Sarapaty z zapinamypasy.pl, na wreszcie zadane pytanie, odnośnie jej słów z wywiadu o "kilkunastokrotnym zwiększeniu budżetu". Potwierdziła przecież, że m.in. chodziło jej właśnie o Bragiela, ale w ujęciu szerszym. Czyli jest to jakiś element planowanej większej układanki.
Ten FlyDubai brzmi logicznie i spójnie. Nowa linia na krakowskim lotnisku, biznesowe połączenie pod Dubaj (przypominam, że w Krakowie mamy już teraz w Polsce drugi po Warszawie metraż powierzchni biurowych w Polsce), reklama przez piłkę wydaje się logiczna. Natomiast ta WisłAir to jest już dla mnie jakaś totalna bzdura
|
nesta, sory ale mam wrazenie czasem ze Ty za szybko łykasz niektore rzeczy
jakby padła informacja o tym ze inwestorem moze byc MPGK to też bys to logicznie wytlumaczył.
Dam Ci dobrą radę, nie miej zbyt duzych oczekiwań, będzie łatwiej na przyszlość, albo zycie cie zaskoczy i bediesz sie mega cieszył albo zycie poleci w chuja i nie bedziesz bardzo płakał
Juz nie takie ....a obietnice były, a to ze P. napisał coś na tt to nic nie znaczy. Owszem temat pewnych linii lotniczych był z rok temu grany, jakies tam newsy latały, ale czy wy nie pamietacie jak nam obiecywano "dobre nazwisko" by zapełnic trybuny i jak nie było tego nazwiska tak nie ma. Od czasów jeżyka to obietnice mamy piekne i normalnie coroczne.