Barti napisał(a):

Czuję się urażony, że nie zaakceptowałeś mnie w gronie swoich znajomych na fejsbuku. Wiem, że dla Ciebie, Panie polonisto zdanie musi mieć podmiot i orzeczenie, dlatego mylisz prostotę z prostactwem...Bez odbioru bo czuję się urażony...
Żeby Kominek nie wykasował, bo dygresja...CARILLO THE BEST!
|
Ja z odbiorem jednak.
Jestes raczej pretensjonalnie beznadziejny. Proby zalosne,ale dajesz dalej,moze przekonasz samego siebie,ze jestes swietny,a ten z drugiej strony to dupek. Nawet dorosli miewaja takie odpaly. Nie zmienia to tego,ze takimi postami wracaja do poziomu dzieciakow z 5 klasy podstawowki. Nawet jesli maja 50 lat.
Ale najprosciej nie czytac takich glupot. Dlatego ignor - pewnej czesci forum nie czytam,i lepiej spie. Tak samo na fejsbuku. - glupola blokujesz,bo po coz ludziom inteligentnym glupota ? Tylko zeby sie posmiac,ale na krotka mete. Na dluzsza glupota jest nieznosna. Zawsze probuje opluc lepszych od siebie,sprowadzajac ich na ten sam poziom. Dziekuje,nie skorzystam.
Pa pa, Panie Kawalerze. W dedykacji scena z filmu "Amadeusz" Milosa Formana (ogladac od 1.25) .Nie zrozumiesz,ale inni pewnie tak.
https://www.youtube.com/watch?v=ML_f3aV_Vwk
P.S. Rzeczywiscie Carillo to b.dobry trener. rzeczywiscie Barti i Bartipodobne produkty przyrostu naturalnego maja tu racje