Kocur napisał(a):

|
Racja - nie ma idealnej partii ale jak ktoś podpiera się fundacją Batorego którą już dawno powinna prokuratura odwiedzić to ręce opadają.
|
Super. To tak jak z Macierewiczem - nie ważne że ma kontakty z agentami GRU, ważne że donosi na niego ćpun więc wszelkie argumenty należy odrzucić.
To tak jak ja bym powiedział że to co mówisz jest nic nie warte bo jesteś pewnie 'kibol'. A jak nie jesteś to na pewno byłeś. Dokładnie tak jak Piątek, może jest teraz czysty lecz przecież brał.
Kocur napisał(a):

|
ps. Do zwolenników "rączka rączkę myje" - co się stało z 200 mld z VAT'u? Starczyłoby tego na nagrody dla każdego rządu i odprawy dla prezesów spółek skarbu państwa przez kolejne 100 lat.
|
A gdzie te pieniądze są skoro Państwo tak świetnie uszczelniło VAT? Dodam by pomóc, że skoro nie maja na podwyżki dla nauczycieli to raczej w MEN ich nie ma.
P.S.
Rozumiem że kolega zawsze bierze paragon a na tych co nie dają donosi? Bo ja nie. Pewnie stąd ta dziura.

JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA