Wyświetl pojedynczy post
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2018, 10:57
fansorina napisał(a):Wyświetl post
To jest zwykła informacja, ale idąc twoim tokiem rozumowania to nie da się niczego porównać do siebie.
Nie, to nie jest zwykła informacja.
Byłaby nią, gdyby nie kontekst. Raz: moment, w którym to porównanie czynisz (po koszmarnym meczu drużyny Carillo), dwa: sam wybór przez Ciebie okresu, który porównujesz (wybierasz tylko początek pracy Kiko, a nie średnią z całego dorobku, który jest przecież znany)
Powiedz mi, Kiko został wywalony właśnie za ten początek, czy za gówno, które grali później?

A co do meczu to Carillo dobił mnie jedną rzeczą: przed spotkaniem twierdził, że nie będzie się oglądał na wyniki innych spotkań i nie będzie do nich dostosowywał taktyki, tylko niezależnie od wszystkiego innego zagrają swoje.
Uważam to za koszmarny błąd, przy 4-0 do przerwy w Gdańsku granie na remis z tymi .......onymi drwalami z Sącza uważam za niewybaczalny minimalizm.
Uważam, że nie potrafił zmotywować piłkarzy, którzy grając bez kamer, na kartoflisku z czerwona latarnią ligi zagrali adekwatną bułę, po której jeszcze do teraz mnie trzęsie.
Odpowiedz cytując