Karherop napisał(a):

Skorża, Kasperczak, Probierz, Moskal, Smuda, Wdowczyk, Sobolewski, Kmiecik, Ramirez, Carrillo.. U wszystkich gral Boguski głównie w 1 składzie. Gdzie Ty masz tych rozsądnych trenerów?
Abstrahujac od tego to czas Rafała powoli mija i Halilovic pokazał w Warszawie ze potrafi robić różnice w grze. Tak czy siak Boguskiemu należy się szacunek.
|
Wydaje mi sie ze Gonzowi chodzilo ze jakiś łepek napisał ze kazdy rozsądny czlowiek wie ze Bogus sie nie nadaje do składu
Wiec wymienil wszystkich trenerow ktorzy jednak Bogusia do skladu dawali, i postawil figure retoryczna czy Carillo to kolejny nierozsady trener.
Tez mi sie wydaje ze trener wie wiecej anizeli jakis krejziboj, bo to takie przekrzykiwanie sie starych dziadkow na meczu C klasy "Lage grajj, wyjeb to, nie baw sie, itd....
ale zeby nie bylo ze ja komus wrzucam, to CrazyBoy96 napewno pochwali sie jakie ma papiery trenerskie, i jesli ma podstawe do tego by kierowac Wisła Kraków, to ja na niego oddaje swoj glos!
czasem rozmowy na forum przypominaja takie scenki zyciowe, w ktorych rozmawia dwoch kolegow ktorzy pracuja jako budowlancy....
A: Andrzej (szef) to debil, skonczony debil.
B: No raczej ze Andrzej to debil jakich mało.
Andrzej jest szefem (A i B) i zarabia 20k miesiecznie. A i B zarabiaja po 1200. Kto jest debilem?