Wyświetl pojedynczy post
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2018, 10:09
Kapsel napisał(a):Wyświetl post
Guzmics jest 3 lata młodszy, a reszta oprócz Furmana albo "coś tam pograła" to znaczy ze zagrała 15 meczy przez 3 lata albo grała w przecietnych drużynach. O Furmanie to sie mówiło w kontekscie reprezentacji, jak był w legii (tam na siłe się promowało swego czasu młodych i był taki szał na nich mimo że byli przecietni). Bez powodu do mojej listy nie trafili. No i widzisz, Jovic gorszy jest od Wawrzyniaka? Nie wydaje mi sie a legia najpierw 750 przytuliła za wypozyczenie a pozniej 100 za transfer. Ktoś wyżej sie podniecał, że Jankowskiego sprzedalismy za 75 tys euro wiec 100 też chyba warto było dodać? Moze mu sie kontrakt konczył czy cos, nie pamietam juz.
Nie no, ....a, powstańmy. Nieważne, że miał 30 w momencie transferu, a brzydki z Legii 31, ważne, że jest 3 lata młodszy. No nie mogę wyjść z podziwu. Furman jest 12 lat młodszy, to co się dziwisz, że poszedł za gruby hajs? Żyro-500k, Wawrzyniak- przez lata podstawowy zawodnik kadry, Głowacki przeszedł za 900k- toż to dopiero majstersztyk,Gol-podstawowy zawodnik w lidze kilka poziomów wyżej od naszej klapy, sprzedany za całe 300k. Rzeczywiście, same perełki, czemu dyrektor sportowy nie pracuje jeszcze w Dortmundzie?
Odpowiedz cytując