Wyświetl pojedynczy post
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2018, 22:08
Kapsel napisał(a):Wyświetl post
Żyro, Furman. Jędrzejczyk, Wawrzyniak, Gol, Bielik (majsterszyk po prostu, gość o którym nic nikt nie słyszał nagle poszedł do arsenalu), Radović (taki staruch, za taka kase), Łukasik, Kosecki (warszawska wersja Małeckiego), Sadiku też nic ciekawego nie grał. To że Prijović wymiata w Grecji to nie znaczy że tak było w Polsce, bo tu był bardzo drewniany i patrząc na to jak grał to Legia wzieła za niego dobrą kasę. To samo jeśli chodzi o Sa, napastnik niezły ale zapłacili i poszedł gdzie indziej grać przyszli za niego inni i też poziom trzymali. Piłka nożna to biznes, i dla polskich klubów nie liczy sie poziom sportowy a kasa i legia nie pluje sobie w brode. Poza tym, jeżeli uważasz transfery tych .... które wymieniłem za grosze to spójrz na nas gdzie nasze najwieksze gwiazdy odchodziły za 3x mniejszą kase. Chociażby taki Jović 300 tys euro. Szkoda nawet tłumaczyć ludziom..
Wszyscy, których wymieniłeś coś tam pograli na poważniejszym poziomie, no może oprócz Furmana, który jednak wrócił do ligi i jest czołową postacią, zresztą mówi się o nim w kontekście reprezentacji, a poza tym jest też szanowanym trenerem w Płocku. Radović może i stary, ale Chińczycy kupili od nas Ryśka w podobnym wieku za mln ojro. Kosecki przeszedł do Niemiec za całe 100k ojro, ale byśmy za to zawojowali ligę, co się rozmarzyłem, to moje. Dobrze, że wspomniałeś Jovicia. U nas na wysokim poziomie, przygoda w Turcji niemalże identyczna jak pewien gif z Simpsonów, w Śląsku 3 mecze, teraz kontuzja. Naszą gwiazdą był Brlek i odszedł za 2.2mln ojro, teraz jest nią Carlitos i szczerze wątpię, żeby odszedł za mniej
Odpowiedz cytując