Wyświetl pojedynczy post
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.03.2018, 21:33
Kapsel napisał(a):Wyświetl post
Tak piszecie, ciekawe kto będzie nawet na tej ławie. Żeby chociaż wchodził od czasu do czasu i dostawał jakiś czas gry na boisku to by było inaczej a tu wchodzi Boguski i nic nie robi. Ostatni jego dobry mecz pamietam z Lechem, jeszcze wtedy Stilic grał. Sprowadzimy jakiegoś ce manuela zamiast niego czy innego czepczugowa i będzie lipa. Tak samo łatwo stilicia odpuściliśmy albo Wolskiego, i został drewniany Brlek (ktorego to transfer to tak na prawde mistrzostwo) nie sądziłem, że ktoś zapłaci wiecej niż 0,5 mln euro. A każdy, a po co, a że Brleka mamy, a że grać nie bedzie miał jak Stilic. A wiadomo było, że Brlek pojdzie tak samo i teraz Wiadomo że Boguski odejdzie 34 lata, dajcie temu chłopu już dociagnac sezon ostatni w pierwszej lidze i emerytura a Mały jeszcze by mogł pograć toche. Tylko mógłby sie przyłożyć, bo ciagnac druzyne potrafi w przeciwienstwie do Bogusia. Chyba, że udało by się Małeckiego opchnąć do 2 bundesligi i sprowadzić kogoś konkretnego a nie z łapanki, bo ktos go tam obserwował. Zawsze podziwiałem legie, że byle ....y potrafili wytransferować czy to do rosji czy gdzie indziej za dobre pieniądze u nas czesto gwiazdy za 3x mniejsze kwoty odchodziły niz te przeszczepy.
Pokaż mi ostatni dobry mecz Małeckiego?
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując