|
@Karheroop
Oczywiście - trener ma doświadczenie i wie czego chce od drużyny jak i poszczególnych zawodników. Co do wartości CV rozegranie kilkunastu meczów w europucharach a kilkudziesięciu meczy w silnej lidze hiszpańskiej (tak się składa, że oglądam od dawna mecze tej i Perez w barwach Valladolid nie odstawał w żadnym względzie od dobrych zawodników, ba strzelił gola wielkiej Barcy) nie musimy się zgadzać - jak dla mnie Perez miał niezłe CV i Mitrović ma niezłe CV jak na naszą ligę.
Mitrović podobał mi sie w tych meczach przedsezonowych ,które oglądałem, ale na razie poza "dwoma prawie asystami" z Jagą oraz dobrym występem z Legią niczego wielkiego nie pokazał. Jeżeli w kolejnych meczach zagra na tym samym poziomie co z Legią - nie bedę miał zastrzeżeń.
@Arkadiusz.Czerepach
Po wygranej z Legią napisałeś, że graliśmy w tym meczu stylem Ramireza, o co Cię tutaj chciano zajechać. A tak naprawdę to chciałeś powiedzieć, że graliśmy USTAWIENIEM preferowanym przez Ramireza (styl Carillo - silny pressing na połowie rywala i wybieganie to całkowite przeciwieństwo stylu Ramireza).
Natomiast co do Mitrovicia powtarzam, w sparingach prezentował się dobrze, jak doznał przed startem ligi kontuzji to część forum zaczynała płakać. Jak będzie powtarzalność w poziomie gry jak w meczu z Legią, to będzie super......
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|