Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2018, 16:57
raindog napisał(a):Wyświetl post
No i dzisiaj się potwierdziło, że kolega dobrze słyszał. Mały znowu trochę za bardzo kombinuje. Rozmowa z trenerem przez media jest chyba najgorszym możliwym rozwiązaniem.
Ten wywiad bardzo mnie do Małeckiego zraził. Groźba odejścia, teksty "nie potrzebuję nic udowadniać", syndrom oblężonej twierdzy. No, nie wygląda to korzystnie dla zawodnika. Nie chodzę oglądać treningów, więc nie wiem, jaka jest jego forma fizyczna, ale widzę, że psychicznie nie jest w tej chwili w najlepszej dyspozycji.

Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
Niestety jest tak jak pisałem, niektórzy mi nie wierzyli mnie jeszcze bardziej dziwi to , że dziennikarze zapytali Carillo o to czy chce żeby Pol został, a on na to : takie pytania najlepiej zadać dyrektorowi sportowemu, bo im więcej osób sie wypowiada na temat zawodnika , tym gorzej dla niego. Kompletnie tego nie rozumiem.
Może należy to rozumieć tak, że na miejsce Lloncha trener ma swojego faworyta z przeszłości. Jakiś Mitrovic2, te klimaty.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując