Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2018, 09:18
siemstein napisał(a):Wyświetl post
To pokazuje, że Małecki nigdy się nie zmieni. Rozmowa z trenerem... Przecież każdy piłkarz, któremu zależy przyszedłby do trenera i zapytał, trenerze, czemu nie gram? Ale Małecki woli się obrazić, bo przecież zagrał "niezły mecz z Lechią", a tak naprawdę zagrał kaszanę... Po co iść pogadać, jak facet z facetem, lepiej jak panienka się obrazić
Cytat:
Nie będę oszukiwał, nie jestem zawodnikiem, który jest zadowolony z tego, że siedzi na trybunach i zarabia – jak na polskie warunki – bardzo dobre pieniądze. Jeśli nic się nie zmieni, będę chciał odejść i grać. Chcę znowu odzyskać radość z gry. Jeśli nie tu, to gdzie indziej. Mam ważny kontrakt, ale jeśli nie będę grał, nic mnie tu nie trzyma. Nie lubię brać pieniędzy za darmo. Taki już jestem. Może ktoś powie, że jestem nienormalny, ale mam taki charakter. Po prostu tego nie zniosę – powiedział.
To natomiast pokazuje, ze Patryk nie jest czlowiekiem który będzie zerował na klubie i ciągnął dosc duze pieniadze bedac poza meczowa 18. Co jest fajnym zachowaniem w przypadku naszej sytuacji finansowej.

Widać, że wywiad to może byc takie przeciąganie liny w obie strony na forum wiec nie podniecał bym się na waszym miejscu i nie ferował pochopnych wyroków.

Równie dobrze można napisać, że ten brak rozmowy zawodnika z trenerem nie do konca dobrze swiadczy o warsztacie tego drugiego. Trzeba umiec prowadzic zespół tez mentalnie i radzic sobie z różnymi charakterami gwizdek w szatni. No ale to zalety tych najlepszych, ktorzy własnie prowadza topowe druzyny wiec zbyt wiele nie wymagam.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 25.03.2018 o godz. 09:23.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując