Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.03.2018, 13:08
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Mimo wszytsko drżę jak pomysle jak bedzie wygladał na atak/strzaly/gole/asysty bez niego.
Będzie dobrze, błyśnie Kolar albo Bałaniuk.

a teraz a propos .......etów transferowych.
Maczynski tez mial wyrwac sobie serce i zakopac na srodku boisko a wyszlo jak wyszlo.
Gdyby był teraz na miejscu Legii, tych ich prezesa kodziarza, to zakup Carlitosa bylby dla mnie priorytetem. Tak samo Lech. Jagiellonia? Niekoniecznie bo Bezjak dobry typ.

Cytat:
My to wiemy.
Pamięta się jednak o dobrych wynikach, a awans Legii do LM 2 lata temu został w pamięci wielu kibiców i pilkarzy. Wisła pomimo długiej przerwy w pucharach jest znama z rywalizacji na europejskim poziomie.
Gdzie jest znana i przez kogo. Na jakiej podstawie tak napisales? Czy to z rozmow z menadżerami,piłkarzami itp czy skad ?
Dlaczego pytam? A dlatego ze potem jeden z drugim pomysli ze to co napisales to czysta prawda, i bedzie miał podstawe do tego by myslec o pucharach czy mistrzostwie. Potem bedzie mial prawo do tego by płakać i ....ić na druzyne, trenera, zarzad jesli bedzie mniej niz pudło. A mnie to będzie w....iało, bo mam zupełnie inne zdanie i informacje (źródło - otoczenie około-piłkarskie, ludzie pracujący w biznesie pt pilka nozna).
Biore pod uwage oczywiscie to ze mozesz miec racje, dlatego daj jakis konkret, argument, podstawe...
Ostatnio edytowane przez szprotson : 23.03.2018 o godz. 14:24.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując