Kapsel napisał(a):

Nie wiem, czemu wy się tak podniecacie tym Brlekiem. Wiele razy podkreślałem, czy na tym czy drugim forum że gościowi piłka ewidetnie przeszkadza przy nodze. Irtuje mnie jak ktoś podaje mu a piłka odskakuje na 3 metry, albo fakt że porusza sie jak kaleka i wywraca czesto. Zagrał jeden nawet niezły sezon. Dużo bardziej wole postawić na Halilovicia a Wojtkowski na ławce jako zmiennik. Bardzo żałowałem swego czasu, że odszedł od nas Stilic. Idealne by było wtedy, sprzedać tego drewniaka do Genoi a zostawić Semira w drużynie. Gość technicznie, to nawet 50% nie ma tego co Stilic jedynie może lepszy szybkościowo jest. Wiele osob też pisało, że Stilic nic juz w stanie nie jest dac nam (a przeciez wiadome było, że brlek odejdzie ) i dzis gra całkiem nieźle w Płocku, a my przez rok czasu jesteśmy bez playmakera bo Brlek odszedł,a na halilovicia nie chetnie stawiał trener przynajmniej do tej pory. Mam nadzieje, że teraz sie to zmieni.
|
Nie zapomnij wyrazić swojej opinii na forum Genoi, to może nam go za free oddadzą. Ta odskakująca piłka w kierunku, który sobie dany zawodnik życzy nazywa się 'przyjęcie kierunkowe'.