Wyświetl pojedynczy post
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2018, 13:35
pamiętajmy że na razie to jest gównoburza na podstawie tego co usłyszał jeden z forumowiczów w galerii krakowskiej (sic!)

Mariann , napisz coś więcej , dobrze wszyscy wiemy że kluczem jest kontekst, co dokładnie mówił Patryk , koum, jakim tonem , czy był sfrstrowany , czy kręcił z tego beke czy traktował poważnie to co mówi , czy nie przekręciłeś tego jakoś po drodze

jak dla mnie to mamy tutaj już głuchy telefon , bo nawet przy założeniu że piszesz prawdę , to najpierw coś powiedział Carillo , potem coś komuś w galerii powiedział Małecki , następnie osoba która to podsłuchała (zapewne fragment) coś tutaj napisała

po drodze mogło się sporo zmienić

np mógł powiedzieć "Patrese , zwracam się do ciebie choć nie musze tłumaczyć moich decyzji, bo uważam cie za jednego z moich lepszych graczy, otóż przed nami mecz z Legią , który zagramy z pozycji skazanych na porażkę , muszę zastosować specjalna taktyke,PATRYK , NIE PASUJESZ DO TEJ TAKTYKI więc w tym akurat meczu nie ma sensu żebyś siedział na ławce, zostań w krk i zrób sobie dodatkowy trening bo w nastepnym meczu wjezdzasz w pierwszym skladzie , albo po przerwie zaleznie od sytuacji"

powiększony fragment który podsłuchał Mariann

oczywiście podkeciłem tę wypowiedź , ale chciałem wam wysypac troche lodu na głowe bo nawet zakładając że to nie są konfabulacje jednego z forumowiczów , to i tak chvja wiemy

a tu gadka na 3 strony i juz pocisk z Patrykiem jaki to ma trudny charakter i ma spie..alać , być może niezasłużony i kryzwdzący
Odpowiedz cytując