Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2018, 15:56
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Czepiasz się.

ad ad1. Jedni wyznają kult pracy, inni "kult świeżości". Na świeżości polskie zespoły kończą puchary w sierpniu.
ad ad2. Posadzenie Lloncha, który wg wszystkich statystyk biega najwięcej okazało się rewelacyjne. Wygraliśmy ze Śląskiem (bez konsekwencji), wygraliśmy z Legią (Wisła przebiegła 8 km więcej niż Legia). Wczoraj Mitrović też dał radę, nawet jeśli był najsłabszy w drużynie (ktoś musi).
ad ad3. Mieli wczoraj autostradę? Nie zauwazyłem.
ad ad4. Tak już z bramkarzami jest. Jak jeden zawali/rozchoruje się/złapie kontuzję to wchodzi drugi. Jeśli nie jest to "grająca legenda" (np. Buffon) to zmiennik gra do najbliższej niedyspozycji.
AD 3!!
AHAHAHA

a co nie mieli? Czerepach dobrze pisze (być może przeczytał mój pos, gdzie jako pierwszy na forum poruszyłem problem tysiąca wrzutek ze skrzydeł ległonistów).

Tak mieli autostrade po bokach i ładowali piłki z każdej pozycji.

Większosć piszących tutaj jest ŻAŁOSNA, teraz pisze , ze super, drużyne mamy itd Podniecenie, a to jeden INCYDENT!

Rozumeim zachwyty jakbyśmy podtrzymywali forme, ale zagraliśmy jeden mecz co nie oznacza, że np za tydzień możemy zagrac totalną padakę... więc przestrzegam przed tą podnietą, zeby nie było dużego rozczarowania potem.

Odpowiedz cytując