Wyświetl pojedynczy post
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2018, 22:07. Brawo!!!
Myślę, że odpuszczanie boków, czy dopuszczanie do sytuacji że na flankach zostaje przeciwnikowi wiele miejsca przy jego kontrach to trochę element naszej taktyki i może taka nasza słabostka. Ale każda drużyna ma jakieś słabostki. Każda drużyna jak wspominał Carillo szuka tego złotego, najlepszego dla niej balansu. Za to jesteśmy silni w środku i to robi nam grę. Angażujemy się bardzo w środku pola by zdominować rywala i by nasi zawodnicy mieli możliwości zagrania piłki. Bardzo się cieszę z powrotu Cuesty do bramki i tego że (mam nadzieję) jego problemy z kontuzjami się skończyły. Jego warunki fizyczne i gra na przedpolu, odwaga w powietrznych pojedynkach powoduje, że nawet przy tylu dośrodkowaniach w obronie mamy niejako sytuację pod kontrolą bo to nasz bramkarz króluje w naszym polu karnym. I tak powinno być! Buchalik generalnie nie ma startu do Cuesty i Hiszpan to dla Michała jest generalnie inna liga. I cieszę się, że skończyły się mam nadzieję dylematy nasze kto powinien bronić naszej bramki. Michał miał interwencje, którymi nas ratował. Prawda, były takie sytuacje. Ale w ilu sytuacjach jego pasywność w polu karnym prokurowała i zaogniała kolejne niebezpieczne dla nas sytuacje. Generalnie moim zdaniem Cuesta jest absolutnie poza konkurencją Buchalika. Piękny mecz! Widać pracę Carillo.
Powód: ;)
Ostatnio edytowane przez Colin : 18.03.2018 o godz. 22:11.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując