Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2018, 19:04
TonyWiślak napisał(a):Wyświetl post
Szukam taniego noclegu w Lizbonie.
Ktoś coś może polecić?
Piękne miasto.
Byłem szukałem noclegu(4 lata temu) przez airbnb, zarezerwowałem i byłem zadowolony. Wyszło tanio gdyż rezerwacja była z dużym wyprzedzeniem i obejmowała całe mieszkanie, co polecam jeśli jedzie się w kilka osób (min 2). Z tego co przed chwilą patrzyłem na tym portalu hostele są w cenie 53 zł a całe mieszkanie u kogoś już od 88zł / noc (wygląda świetnie).

Polecam też lokalizację blisko wejścia do metra, którym w Lizbonie można dojechać wszędzie. Wtedy jest się całkowicie nieczułym na 'uroki' okolicy w której się mieszka.

P.S.
Mieszkałem przy stacji Alameda.

P.S.2
Jęśli planujesz zwiedzać, wybierz koniecznie 'górną' strona miasta, tam gdzie jest centrum. Przeprawa przez Tag jest uciążliwa, czasochłonna, kosztowna itp.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 10.03.2018 o godz. 19:09.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując