Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2018, 15:47
Zwycięstwo cieszy, ale partactwo naszych grajków nie przejdzie..

NAJGORSI: Brlek,Boguski i Cywka (mimo asysty, pobiegł prosto, sam chyba nie wiedział po co i zo robić zwykły przypadek).

Brlek to co każdy pisał, podania pod nogi przeciwników, niewidoczny, na plus w przeciwieństwie do Bogusia zastawianie.

Boguś co zwykle, przyjmuje piłke, ktora nagle jest za nim i on sie rozglada, odbija sie od przeciwnikow, nie skacze do glowek , chowa głowę ... Znamienna akcja kiedy walczył dwa razy o gorna pilke z zawodnikiem slaska. Jedna akcja dwa nie-wyskoki a zawodnik slaska raz skoczyl - wygral, przewrócil sie, wstał i znów przeskoczył Boguskiego - DRAMAT.

Mitrovic słaby, ale tak jak ktos pisal widac u niego zmysl do gry kombinacyjnej, moim zdaniem Cywka w kazdym z meczy zagrał SŁABIEJ, również dzis.

Cieszy przebudzenie Carlitosa, wciaz widac zle zagrania.

Velez DUŻO lepiej niż z jagiellonią.

Arsenic bardzo dobrze, Sadlok słabiutko, prawa obrona zawodnik z nr 29 również bardzo słabo.

Trzymam kciuki za Brleka, mam nadzieje ze sie rozegra, bo srodek mamy fatalny.

Wciaz nie wiem jak porównać Pereza do Mitrovica..

Smuci fakt, że Wojtkowski nie wszedł za Bogusia.

Mały ława, ale pokazał z jagiellonia ze zmiana za Bogusia nic nie dała.

Martwi fakt fatalnej oborny przy stałych fragmentach gry. Już któryś raz tracimy bamke po zagraniu głową, przegrane pojedynki w powietrzu.

Halilovic mimo, iż to bardzo słaby piłkarz dał dobrą zmianę - pierwszy raz w roku 2018, wczesniej dno.

Kolar, Kostal, Bałaniku --> kto to jest Szkoda, że nie ma 2 druzyny.

Z Cuesta chba też czuje się pewniej niż z Buchalem, mam nadzieję, że nie puści klopsa - w każdym razie mamy dwóch bramkarzy na podobnym poziomie. Cuesta wychodzi do górnych piłke z prostego powodu - jest wysoki, ma długie łapy.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 10.03.2018 o godz. 16:00.

Odpowiedz cytując