AntyMod napisał(a):

|
czyli tak samo jak JA nie masz pojecia na czym polega przejecie 15 % akcji a tylko filozujesz na forum - wali mnie czy jankes jest obrazliwe czy nie - i wybacz mam na to wy....ne ( nie mam nic do tego kolesia) , po prostu chcialbym sie dowiedziec co tak naprawde daje nam ( klubowi) oddanie-sprzedanie- przejecie 15 % akcji ...tak po prostu - czarno na bialym , bo od 2 miesiecy jest mega podniecenie tym tematem ....a ja sie wciaz zastanawiam po co taka otoczka wokol tego ....bez napinki ...Kominek - chodzi mi o to o jakich ( oczywiscie mniej wiecej) pieniadzach dla naszego klubu mowimy
|
Ale co ty niby chcesz wiedzieć?
Szczegóły ile Bragiel zapłaci TS Wiśle, ile % z tego pójdzie do TF i na jakie Wisła SA może liczyć pieniądze w związku z tą transakcją?
Naprawdę myślisz, że ktoś ci to poda w internecie?

Można jedynie spekulować, gro tych spekulacji ci wypisałem, inni z resztą też.
Jeżeli liczyłeś na jakieś soczyste konkrety to sorry, jesteś śmieszny

Takie rzeczy ustala się w zamkniętych gabinetach.
Całe to twoje pisanie jest bez sensu. Prowokujesz pisząc w pejoratywny sposób o gościu którego nie znasz (teksty 'a po co nam ten jankes', a potem jak ktoś reaguje na twojego conajmniej dziwnego posta brniesz w jakieś teksty o konkretach. Przecież to oczywiste, że NIKT ci takiej informacji tu nie udzieli. Generalnie zastanawia mnie to, po co w ogóle o to pytałeś. Wyjaśnisz mi sens tego posta?