wiesniak842 napisał(a):

Przeciez dostosowal swoja wizje do potencjalu. Jaki Ty widzisz potencjal w tych grajkach? Na zdobycie mistrzostwa? Na puchary? Otworzcie oczy w koncu. Jakakolwiek gra w pucharach to predzej bedzie wypadek przy pracy. Dokladnie tak samo jak za Kiko. Kiko dano rok na jakikolwiek postep. Skonczylo sie regresem Jak bedzie z Carrillo, zobaczymy.
Sieroty po Cupiale.
|
Nie zrozumiałeś tego, co chciałem powiedzieć i do tego opatrzyłeś swój komentarz etykietą, którą pożyczyłeś od innych, bo ładnie brzmi. Piszę z przerwami tyle lat, nie rzucam się i wydaje mi się też, że nie klepię bez ładu i składu. Proszę trochę kredytu zaufania, trochę dobrych intencji - lepiej nam się będzie rozmawiało.
Ja nie pisałem, że oczekuję samych zwycięstw, "gry na miarę pragnień". Ja pisałem, że odrzucam rozumowanie "świetny trener, ale nie będzie miał wyników bez świetnego składu". Ja właśnie wychodzę z założenia, że mamy skład jaki mamy, lepszego przez dłuższy czas mieć nie będziemy, trzeba pracować z tym, co jest. Mistrzostwa nie zdobędziemy, ale nie oznacza to, że mamy dostawać od każdego w papę. I tak, naszym problemem nie jest trener (a przynajmniej na tę chwilę nie możemy jeszcze tego stwierdzić).