Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2018, 00:20
nesta napisał(a):Wyświetl post
Przypomina mi to sytuacje z Hajduka jak sprzedali mu najlepszego zawodnika i przyszły słabsze wyniki.
Gołym okiem widać, że to trener pod dobry skład. W Videotonie i Hajduku był w mocnych na swoją ligę drużynach. Wisła w obecnym składzie jest średniakiem. Wszystko zależy od okienka w lecie.

To raczej nie jest trener, który będzie rozwijał graczy jakos bardzo, ale jest w stanie zapewnić regularność w wygrywaniu przy dobrym jakościowo zespole.
Bez urazy, ale co to znaczy: dobry trener, tylko zespół zły? W głowie mi się to nie mieści.

Albo trener potrzebuje czasu, aby z zespołem coś wypracować, albo nie potrzebuje i z góry wiemy, że nie potrafi pracować z obecnym i podobnym składem, bo jest na to za słaby. Ale w takim razie po co by go zatrudniano?

Nie akceptuję tekstów: świetny trener, kupmy mu jeszcze cały nowy skład, to będzie miał wyniki. Niech on się lepiej weźmie do pracy, ustawia tych naszych orłów i może dostosuje trochę tę swoją wizję do potencjału. Mógłby też odstawić tego Mitrovica, bo to się patrzeć nie da.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując