|
Dokładnie.
Z czasem nawet sam sposób gry może poprawić wyniki, ale to nie będzie tak, że nagle zaczniemy wszystkich lać jak leci. Bez jaj.
1. Carillo już zapunktował lepiej z tymi samymi rywalami co Kiko, mając o jeden mecz więcej na wyjeździe.
2. Na Wisłę wreszcie dało się patrzeć. Nikt nami nie wytarł podłogi jak Arka pół roku temu. W każdym meczu przewaga po naszej stronie. Nie zawsze udokumentowana, zaś w meczu z Piastem mieliśmy nawet mniej okazji od nich.
3. Ciężko gra się piłką i krótkimi podaniami przy ujemnej temperaturze. Poprawi się pogoda, powinna poprawić się nasza gra. Przynajmniej w teorii.
Szczerze nie rozumiem płaczów, podobnie jak wiesniak842. Widać, że Carillo ma pomysł na grę. Z resztą oprócz posiadania piłki i stylu zmieniła się jeszcze jedna rzecz. Stałe fragmenty! Wreszcie jesteśmy po nich groźni. Kiedyś byliśmy conajwyżej śmieszni.
Dopóki w każdym meczu walczymy o punkty i widzę drużynę, która nie broni się rozpaczliwie i nie daje zdominować to ja jestem zadowolony.
Dołożę cytat : Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw, czasem i przegrać przychodzi.
Mam wrażenie, że jest on nieaktualny.
ŚW.P. Henryk Reyman pewnie nigdy się nie spodziewał, że powstanie coś takiego jak forum TWSD wypowiadając te słowa.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 26.02.2018 o godz. 14:36.
|