Jaroo1 napisał(a):

|
Ciacho, jak sam napisales nie Tobie mnie oceniac ale Ty przeciez dobrze wiesz ze ja bym Hitlera nowego do Polski sprowadzil. W tym samym poscie mowisz ze ja sie czulem jak smiec bo widocznie mam jakies problemy ze soba a sam za chwile piszesz ze od obecnej retoryki chce Ci sie rzygac. No i napisales tez ze Ty wiesz o co chodzi z Zydami i holocaustem a za chwile mi mowisz ze ja bym chcial nowego Hitlera. No tak tak, bardzo bym chcial zeby znowu zamordowano 3 mln Polakow, wyrznieto elity, pol narodu skazano na tulaczke i emigrację no i na deser zeby nam zniszczyli pol Polski. Bardzo ladnie pokazales co Ty wiesz o Hitlerze, holokauscie i II ws. Problem wlasnie polega na tym ze takie dzbany jak Ty, wychowane na TVNie gowno wiedza i gowno rozumieja. Dla was Polska to zwykly kraj a dla nas ojczyzna i cos wiecej niz tylko kawalek ziemii. Stad te roznice miedzy nami i tam gdzie Ty sie czules cacy w Polsce rzadzonej przez postkomunistow to ja jako Polak czulem sie jak śmieć. Bo dla mnie to jak spluniecie w twarz gdy np mamy w "wolnej Polsce" cwierc wieku nazwy ulic z tamtego systemu, gdy mamy pomniki UPA czy sowietow ktorzy wymordowali bam miliony rodakow, gdy mamy zatajna prawde o Niezłomnych jeszcze jakieś 15 lat po upadku komuny, gdy ta prawda oficjalnie wrocila dopiero 10 lat temu w ostaci swieta, gdy dalej w tym kraju da wielu bohaterem jest frajer Bolek i prawda o tym jest skrzetnie ukrywna a Bolek ten wraz ze swoimi przyjaciolmi Kiszczakiem. jaruzelem jest wytawiany na piedestal przez kolejne 25 lat. Wiem ze Ty tego nie rozumiesz wiec nie bede sie produkowal dalej bo to nie ma sensu. Po prostu aby tak myslec to trzeba miec Polske w sercu a nie myslec tak jak UE czy jakis Zyd z Izraela kaze. Historia lubi sie powtarzać i byly juz takie czasy gdzie byli ludzie co mysleli po polaku a bylo bydlo co szlo reka w reke z komuchami. Teraz jak widac sie to powtarza i bydlo woli isc pod reke z UE czy Zydami. Takze niech kazdy chwile pomyśli co robi. A jesli ktoś mysli ze podkulaniem ogona przed panem ze wschodu,zachodu czy poludnia cos ugra, to gratuluję. Wlasnie tyle osiagnelismy przez ostatnie 80 lat ze dziś w Polsce Polak palcem kiwnac nie moze bo mu sie Niemiec czy Zyd wpierdala w polityke, tyle ugralismy ze jako największa ofiara II ws, najwieksi wybawiciele Zydow podczas II ws jestesmy traktowani jak szmaty. Tak nam wyszlo siedzenie cicho. Takze Ty ciacho i Tobie podobni siedzcie sobie dalej cicho a w Polsce dajcie w koncu rzadzic ludziom którzy mysla jak Polacy - oczywiscie nie mowie ze to ich czyni nieomylnymi.
|
Gdzie tu się lajki daje?
Żydzi chcą za wszelką cenę pokazać się jako jedyną ofiarę IIWŚ i tych uciemiężonych, którzy jeśli nawet współpracowali z Niemcami to pod groźbą śmierci, a nie dla własnego interesu. Historia pokazuje, że jedyne o czym oni myślą to kasa. Naturalnym jest, że teraz chodzi o to samo. Oni w dupie maja własne religie, przekonania, rodzine i pamięć o swoich bliskich których stracili bądź też nie. Po raz kolejny graja kartę holocaustu żeby coś z tego mieć.