Wyświetl pojedynczy post
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2018, 13:30
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Strona Polska odleciała bo powiedziała, że jak ktoś nas oczerni nazywając nazistami to dostanie po pysku. Czyli chcieliśmy dobrze ale dla ludzi z wypranym mózgiem takich jak ciacho czy as PiS tutaj popełnił dziadowski błąd.
Lubicie się opluwać i być pomitami żydów, UE i innych komuchów to powodzenia, my idziemy dumnie z uniesioną głową, jak Polacy.
Na prawdę żyjemy w kurewskich czasach niewiele różniących się od czasów II wś, skoro prawda boli, jest niewygodna i lepiej siedzieć cicho żeby przypadkiem nie rozpętać burzy bo jakiś np Żydek coś sobie ubzdura.
Ale super, że późno bo późno ale walczymy o prawdę i o godność Polski i Polaków. Najpierw przywrócenie pamięci o Żołnierzach Niezłomnych (przypomnę, że to święto wróciło po 19 latach istnienia III RP, teoretycznie wolnej Polski, teraz odkomuszenie ulic i przywracanie prawdy o holokauście. Także można powoli zaczynać czuć się w Polsce jak Polak a nie jak śmieć, który przeprosi że ratował Żydów narażając życie, a później jeszcze powie dla wygody, że sam był nazistą i koleżką Hitlera.
Skoro się czułeś jak śmieć to widocznie coś to znaczy- nie mi to oceniać. Ja się czuję i czułem dobrze, bo jestem dumny z tego co osiągnąłem i kim jestem, a nie z tego, że ktoś, coś, kiedyś robił sto lat temu. Ja już rzygam tą na nowo rozdrapywaną historią. Walczymy o prawdę i godność? Kpisz? Przez tą zadymę i nieudolny przekaz, jeszcze nigdy nie mówili o nas tak źle jak teraz i jeszcze nigdy o "polskich" obozach nie usłyszało tyle ludzi co teraz, więc jaką ty prawdę i godność masz na myśli? Dla kogo ta godność i prawda? Dla nas? Dla nas ta walka nie potrzebna, bo my prawdę znamy.
Poza tym z twojego postu bije taka nienawiść do innych, która idealnie wpisuje się w komentarze pod wszelkimi artykułami o tej sprawie- najchętniej to sprowadziłbyś do nas kolejnego Hitlera, który by zrobił porządek ze wszystkimi, którzy się tobie nie podobają. Ale nie.. przecież w Polsce nie ma antysemityzmu, faszyzmu. Widać, że nie masz za grosz szacunku do innych, bo nie bardzo też rozumiem dlaczego zacząłeś mnie obrażać.

Z mojej strony EOT. Ty masz swoją wizję, ja mam swoją.