|
Nie mam pojęcia skąd te negatywne opinie o grze. W mojej opinie byliśmy klase lepsi od Arki. Co Steinbors przyfarfoclił, to Wasyl oddał nie trzymając spalonego. Momentami gubimy się w obronie, ale moim zdaniem 2 linia wymaga pewnych modyfikacji. Ewidentnie nie ogarniają, czyja ma być jakaś przebitka i nie raz Mitrović i Cywka stali w miejscu i patrzyli się na siebie. Bartkowski jest fatalny, ale dzisiaj tak do 60 minuty to Sadlok był cieniem siebie- beznadziejny. Jeśli ktoś mówi, że Boguski jest słaby, to radzę obejrzeć sobie 70 minute, gdzie podał sam do siebie. Carlitos podał kiedyś sam do siebie? Albo Meliskon? No. Skoro już wspomniałem Carlitosa, to irytują jego kretyńskie decyzje, gdy każdy kontakt z piłką to wchodzenie w 1vs3/4. Nie tędy droga, przecież i tak cała drużyna gra pod niego.
Zapomniałbym od Mitroviciu. Pierwsze 2 mecze- nieporozumienie. Skuteczność podań do tyłu ma taką, jak Uryga, a do przodu gorszą, bo wszystko co próbuje, to strata, a Alan chociaż nie próbował. Widać jakiś tam potencjał, ale ten typ przecież miał być wzmocnieniem 'na już'.
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 17.02.2018 o godz. 22:40.
|