Wyświetl pojedynczy post
GBO
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2018, 18:47
Nie ma co wyciągać zbyt daleko idących wniosków po jednym meczu. Mam wrażenie, że niektórzy patrzą na wczorajszy mecz przez różowe okulary. Gra wyglądała może lepiej i widać było próbę szybszej gry na jeden kontakt. Niestety tylko krótkimi momentami. Niech te momenty nie przysłaniają tego, że jeżeli chodzi o efektywność, mecz nie różnił się szczególnie od tego co oglądaliśmy w zeszłym sezonie. Fakt jest taki że oddaliśmy jeden! celny strzał na bramkę. W drugiej połowie nie oddaliśmy żadnego celnego strzału. Po strzelonej bramce oddaliśmy inicjatywę co skończyło się szybkim wyrównaniem. Tu też się nic nie zmieniło.

Ja rozumiem że większość zachwyciła się trenerem i zespołem "po Kiko" ale na dzień dobry dostaliśmy Moskalowe klepanie dla samego klepania + statystyki strzałów jak za najgorszych spotkań zeszłej rundy ( po jednym celnym strzale oddaliśmy w meczu z Koroną i Płockiem ).

Pozytyw po wczorajszym meczu jest taki że, mam głęboką nadzieję, Carrillo wyleczył się z wystawiania Małeckieg kosztem Imaza.
Powód: Lit.
Ostatnio edytowane przez GBO : 11.02.2018 o godz. 18:49.
Odpowiedz cytując