Wyświetl pojedynczy post
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2018, 10:49
Nie siejąc 'defetyzmu' wg mnie model gdzie oczekujecie znalezienie 1000-1200 osób wpłacających rocznie powiedzmy te 1000 zł jest mega optymistyczny i niczym niepoparty. Zauważcie jedną rzecz - u nas REGULARNIE na stadionie jest 10 tys. osób. To są ciągle te same mordy, jak przejdziecie po E lub D - na każdym meczu spotkacie tych samych, nawet w tych samych miejscach. Nowe twarze pojawiają się tylko JAK COŚ SIĘ DZIEJE, czyt. Derby, Legia, walka o coś.
Wiara w to, że wśród tych 10 tys. osób znajdzie się 10% dokładających dodatkowego tysiaka rocznie (czyli więcej niż roczny karnet) jest naprawdę grubym optymizmem. Dodajcie do tego akcje crowdfundingowe - to też nie było tak, że w nie zaangażowało się jakoś w sroc ludzi. No dobra, w tą pierwszą weszło wiele osób, bo dodatkowo był też mecz więc sprzedana liczba wejściówek, dobre rozegranie tego PRowo i naprawdę fajne nagrody sprawiły że wyszło to super.
Po 12-bohaterze, gdzie sprawa nagród ciągnęła się chyba ponad pół roku (o ile dalej się nie ciągnie) zaufanie niestety spadło, pozostał niesmak i nie wiem czy uda się znowu nakręcić tyle ludzi do robienia CZEGOŚ.

Ale skoro to 2 tysiące kroków zawierające się w dwóch, to pewnie jest to jeszcze coś innego. I nie wiem czy dowiemy się o tym dzisiaj.
Odpowiedz cytując