Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2018, 10:30
PSYCHOLTSW napisał(a):Wyświetl post
załóżcie sobie kółko lizania się po ... bo tak słodkie z Was chłopaki. trzeba mieć honor i godność żeby wiedzieć kiedy zakończyć i nie robić z siebie pośmiewiska, a Boguski go nie ma, zresztą Brożek wiele lepszy nie jest... za zasługi to się dostaje odznaczenia i miejsce na cmentarzu a nie profesjonalne kontrakty. mam nadzieję, że to ich ostatni sezon w Wiśle, bo szkoda mi Wisły z nimi, ich poziomu gry i kibiców którzy muszą na to patrzeć. doceniam ich osiągnięcia dla Wisły ale teraz nie wnoszą już do niej nic. i to normalne, że z kimś takim się kończy współpracę. serdecznie pozdrawiam
Rafał np. jeszcze w poprzednim sezonie miał najwięcej bramek ze wszystkich naszych piłkarzy, w tym gra kupę ale skąd mógł wiedzieć to przed sezonem?

Jesteś śmieszny i leczysz jakieś kompleksy ewidentnie. Trzeba nie mieć honoru i godności, aby pluć w ten sposób po klubowych ikonach. Nie uważam, że powinniśmy z nimi kontrakty latem przedłużać (przynajmniej na tą chwilę nie zasłużyli na to), ewidentnie obaj są totalnie bez formy - chociaż już bardziej wierzę w przebudzenie Rafała niż Pawła. Co nie zmienia faktu, że obydwaj zasługują na szacunek. Jak dalej będą grać słabo to Klub powinien im zrobić pożegnanie z ogromną pompą, a ty mój drogi powinieneś po prostu zamilknąć, bo w pierwszym poście skompromitowałeś się kompletnie. Z resztą wcale bym się nie zdziwił jakby Boguś odżył w systemie Carillo. Na Pawła przestałem liczyć, za duże problemy ze zdrowiem.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 30.01.2018 o godz. 10:38.
Odpowiedz cytując