Wyświetl pojedynczy post
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2018, 19:07
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Dobra ja jestem zacofany gracz, gram w FM17.. Proszę o kilka porad w związku z tym, bo co gram Wisłą to idzie mi to tak, że lepiej nie mówić.

Jakie macie ustawienia, jak dobieracie taktykę, funkcję w obronie itp..
Co muszę sobie pozmieniać, ulepszyć, żeby zaczęło to w końcu normalnie funkcjonować. Jakie dać obciążenia treningowe i jak ustawić asystentów przy meczach, ponieważ kogo nie wybiorę to pojawia się informacja, że ma za małe doświadczenie przy poradach meczowych (czyli u kogo wymusić grę słabszą nogą, kogo pressować, kto mam mieć ścisłe krycie)

Jakie ustawić style gry drużyny? Krótkie podania, mieszane, dośrodkowania, zagrania na obieg?

Macie jakieś wskazówki? Propozycje? Może polecicie jakiś piłkarzy, których można wypożyczyć, kupić, choć ten budżet jest znacznie ograniczony..
Zobacz sobie na skład, wyszukaj najmocniejsze punkty i pod nich ułóż taktykę. Jeżeli dalej mówimy o 17 to pewnie na Twoim miejscu zrobiłbym Ondraska odgrywającym i walił na niego dośrodkowania, bo jest wyróżniający się na tle ligi Małecki i drugiego bocznego musiałbyś skombinować. Za Ondraskiem jakiś wolny elektron i tak bym grał.

johny96 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem jaki masz skład, ale gość do 1 na PP, ławka w lidzie i kolejny sezon podstawowy napadzior. Dawaj z nim kontrakt od razu 4 plus automatyczne przedłużenie przez klub o 3 plus przedłużenie po 5 spotkaniach.
Balanyuk, Kolar, Carlitos z przodu, nic nowego. Pierwsze co zrobiłem, to podpisałem profesjonalny z nim
Odpowiedz cytując