Wyświetl pojedynczy post
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2018, 13:47
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście ze tak u wuefisty by sie nie liczyło.

to był stan na 18 stycznia
Zachęcam niczym pani rzecznik, tylko do myślenia. Gdy forum przy zatrudnianiu Kiko pluło na zarząd, bo no name, to pierwszy apelowałem o cierpliwość.

Okres przygotowawczy. Kiko zaczął swoją pracę początkiem stycznia, zupełnie jak Carrillo. Wyciągnąłeś temat okresu przygotowawczego i obecnej fantastycznej sytuacji kadrowej. Ja proponuje pominąć ten aspekt, bo nie uważam, żeby obecna ilość kontuzji przemawiała na korzyść Carrillo-wręcz przeciwnie. W rundzie wiosennej Kiko zdobył średnio 1.35pkt/mecz. Zobaczymy, jaka będzie zdobycz obecnego trenera, oczywiście tylko pod warunkiem, że wejdziemy do górnej 8semki- w innym wypadku należy uznać, że zaliczył gorszy start od Kiko.

W lecie piłkarze późno dołączyli do zespołu. Z nowych nabytków Kiko stawiał na:
Arsenić- 1 lipca
Carlitos- 1 lipca
Velez- 1 lipca
Basha- 9 sierpnia, ale w mojej opinii w każdym meczu gra przynajmniej dobrze, a zazwyczaj lepiej, więc w jego przypadku aklimatyzacja to mit
Imaz-31 sierpnia- on rzeczywiście potrzebował czasu, żeby się rozkręcić
Ze Manuel-9 sierpnia-ponury żart, ciągłe stawianie na niego to jedna z najbardziej niezrozumiałych decyzji.

Psychofani Ramireza apelowali o cierpliwość po 10 miesiącach pracy, bo zespół się musi zgrać, aż do momentu, w którym sam trener powiedział, że okres budowy jest już dawno zakończony. Wypada jednak wykazać się taką samą cierpliwością względem nowego trenera, bo przecież 2/3 nowych zawodników nie w kij dmuchał i z pół roku też się będą zgrywać.
Odpowiedz cytując