PSYCHOLTSW napisał(a):

czyta sie niektórych i wygląda, to tak, że najlepiej jakby Wisła grała chujowo, bo będzie "a nie mówiłem"? czy Wy ....a mieliście ciężkie dzieciństwo, byliście molestowani albo przecweleni? skończcie na wszystko narzekać, bo sie tym rzygać chce... kto oglądał sparing z Videotonem i powie, że nie widać róznicy jest idiotą, nie nie dlatego że nie może mieć odmiennego zdania, tylko dlatego, że to zupełnie inny styl gry. jeżeli ocenę sparingu zaciemnia Wam kamerka, to też macie coś nie tak ze sobą. Wisła grała przyzwoicie i jeżeli przełoży się to na grę w lidze, to będzie dobrze lub bardzo dobrze. pisanie o 1 pkt przewagi na strefą spadkową jest tak samo śmieszne, bo ile mamy straty do 2 miejsca? niebotyczne 5 pkt, olbrzymia strata, nie do przejścia poczekajmy na sezon i zacznijmy wtedy oceniać ale podpowiem Wam, pierwsze 2-3 mecze mogą być jeszcze nie takie jak chcemy, chociaż liczę że będą dla nas dobre... jeśli wszyscy będą zdrowi, to zobaczymy różnicę w lidze na 100%. pozdrawiam.
|
czyta się niektórych, którzy odlecieli po jednym sparingu i dla których różnica 1 pkt to prawie to samo co 5.
"poczekajmy na sezon i zacznijmy wtedy oceniać" - w tym się zgadzamy.
Nie mam zamiaru się podniecać grą w sparingu (którego zresztą nie mogłem oglądać), a niektórzy już po nim odlecieli.
Poza tym pamiętajmy, że jest jeszcze coś takiego jak okienko transferowe i nie wiadomo jak ono się skończy dla Wisły (Carlitos...).