Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2018, 09:00
Serio uważasz że jak mam akcje CCC czy PKO a nie mam Play to dlatego że wierzę w siłę dwóch pierwszych firm a nie wierze w potencjał ostatniej? Przecież zmiana kursów to w większości spekulacja kapitału i to przeważnie zagranicznego. Ktoś ciągnie kurs to się podpinasz, ktoś wyrzuca akcje, grzecznie czekasz na promocję. A jak ktoś na prawdę 'gruby' wyjdzie z kapitałem to będzie problem. Myślisz że wtedy jakis polityk weźmie spadek na barki?

Źle mi się wydaje że koniunkturę światową i jej lokalne skutki (giełda nr 33 pod względem kapitalizacji na świecie) chce się przypisać partii w (niestety ale) ościankowym kraju pogrążonej w kryzysie UE?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA