Tlumacze, jak gram w FM i kupuje jakiegos zawodnika to lubie go zobaczyc na zywo czyli wchodze na neta szukam nagranych calych meczy lub szukam na meczyki czy na innych portalach czy nie gra np Videoton i ogladam sobie grajka ktorego kupilem w FM

i tak wlasnie bylo w tym przypadku tylko nie ogladalem jednego meczu a kilka wiec wiem co I jak gra Videoton a on prezentowal sie zajebiscie w srocie mowiac wiec brac go i nawet i za pol roku bo warto

ogolnie ogladam ogorkowe ligi i wedlug mnie rzadko sie myle patrzac na potencjal zawodniks czy sie nadajr do naszej ligi powiedzialbym ze bedzie gwiazda w naszej lidze. Patrzac na nasza gre w ktora strone to idzie jestem bardzo zadowolony z pracy trenera ogoadajac te dwa sparingi... a przedewszystkim wyciaganie bledow z pierwszego meczu bylo widac jak inaczej zawodnicy kryja np. Jak przeciwnik atakuje, super poprawa przedewszustkim jesli chodzi onboczne sektory gry. Analizujac nasza gre a robie to czesto bo chcialbym zrobic jakies w przyszlosci papiery na analityka, Nasz trener chce miec z przodu 3 zawodnikow ktorzy popierwsze, sa ruchliwi, maja swietny dryblig, dobrze prowadza pilke w biegu... Carlitos wiadomo ma to, Sulijc (nie pamietam czy dobrze napisalem) ma bardzo podobne umiejtonosci tylko bardziej jak Melikson sie zachowuje, prowadzi pilke, nasz trener napewno bedzie go chcial na prawym boku bo ma swietna lewa noge zeby zbiegal do srodka i uderzal bardzo czestz praktyka trzy 4:3:3 na lewym boku bedzie gral Jezus moze nie ma tego dryblingu co pozostala 2 ale jest zajebiscie ruchliwy, umie.wchodzi swietnie w korytarze miedzy zawodbikow przeciwnika, musi poprawic wykonczeniea bedzie dobrze. Ja osobiscie bralbym w tej minucie tego zawodnika do Wisly. Maly moze tez pasowac do.tego.ustawienia ale jest zamalo dynamiczny, i za malo ruchliwy wiec licze ze zmieni trochr swoje przyzwyczajenia ktore sa bardzo widoczne np. Z Videoto. Zbiega zaduzo do boku lini zamiast wchodzi w srodek... w ogole ustawienie 4:3:3 pozwala 3 ofensywnym zawodnikom na duza swobode w kreowaniu atakow i w drybling ale za to srodkowa 3 musi swietnie byc przygotowana fizycznie, miec.dobry odbior, i w moim mniemaniu strzal, kreatywnosc podan do przodu nie jest tak wazna jak w innych ustawieniach bo przewaznie gra sie krotko do najblizszego cd. Moze nastapi