siemstein napisał(a):

A ja mam wrażenie, że piszą tutaj sami ludzie, znający klimat szatni piłkarskiej z FIFY czy PESa... Ogarnijcie się... Żarty, ironia, kpiny to jest codzienność. Teo napisał, że Wasyl chamski odepchnął kamerę... Nie wiem czy bardziej się śmiać czy płakać Filmiki z obozu mają polegać właśnie na takich luźnych przebitkach, nie ustawionych rozmowach. Piłkarze przyjechali tam do pracy, a nie na konferencję prasową. A takie zachowania Wasyla, Sadloka czy innych to nic innego jak robienie sobie jaj, o to w tym wszystkim chodzi
|
100% racji. Szatnia piłkarska, a zwłaszcza Wisły, jest specyficzna, powtarza to każdy jej były piłkarz, a jednocześnie wspomina ją z dużym sentymentem. Oni w taki sposób zwracają się do siebie nawzajem, z ironią i szyderą, więc dlaczego mieliby inaczej do operatora? To są kulisy, mają pokazywać szatnię "od kuchni" i gdyby miały polegać na samych ustawionych, grzecznych i nie koniecznie szczerych wypowiedziach piłkarzy to ja bym tego nie oglądał. Jest oczywiście wiele rzeczy do poprawy, zarówno od strony operatora jak i samych piłkarzy, ale bez przesady. Jeżeli dla kogoś odepchnięcie kamery przez Wasyla było chamskie, to ta osoba jest mocno przewrażliwiona. Luz to by się wam Panowie przydał. Pozdrawiam.