Wyświetl pojedynczy post
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.01.2018, 19:48
Nie wiem jak wygląda to u innych, ale u nas jest sporo niedociągnięć jeśli chodzi o promowanie klub przez media. Te konferencje prasowe, telewizja klubowa...Rozumiem, że piłkarze potrzebują czasu do przywyknięcia, czują się speszeni i przy okazji nie chcą wyjść sztucznie. Nie wiem kto realizuje tę telewizję, ale to powinna być osoba z jakimkolwiek wyczuciem. Na obozie zespół poświęca się tylko piłce, nic ich nie rozprasza, więc podejrzewam, że nie powinno być problemu z zorganizowaniem półgodzinnego spotkania, na którym można objaśnić po co to wszystko i jak można sobie poradzić z problemami. Jasne, że byłoby dobrze, gdyby była dobra relacja na linii operator - piłkarze. To się albo ma, albo trzeba wypracować. W tym wypadku trzeba wypracować, ale jeśli będzie się robiło na dzikusa, byleby zrobić, to efekt może być odwrotny od zamierzonego.

Na plus w tych nagraniach Cywka, zupełnie inny niż na boisku. Wydaje mi się, że potrzeba naprawdę niewiele, zwykły szacunek do operatora, zatrzymanie się na te 10-15 sekund, odpowiedzenie pełnym zdaniem na pytanie, a nie odburknięcie pod nosem z głową odwróconą w drugą stronę.
Odpowiedz cytując