Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.01.2018, 19:36
Karherop napisał(a):Wyświetl post
I po co ta ironia?

Gościu nas ojeb** na grube miliony i chcecie z nim interesy robić? Szanujcie sie ludzie. Może jeszcze Sandomierskiego i Covilo z parchow kupimy?
Ironia jest stąd, że jeżeli chciałeś odpowiedzieć mi i ze mną porozmawiać, to mogłeś się do mnie zwrócić. A nie pisać bezosobowo, jak do jakiejś głupiej masy, którą pouczasz. Szanujmy się - jak sam wskazałeś w wypowiedzi.

Szczerze mówiąc, tego Matrasa kojarzyłem tylko z tej jednej wypowiedzi w c+, dlatego pytałem o zdanie forumowiczów. Jeżeli zaś chodzi o Mandziarę, to - jeżeli dobrze kojarzę - on Wisły nie oszukał, tylko wykorzystał. Tj. nieudolny sposób zarządzania klubem przez poprzedniego właściciela doprowadził do tego, że Mandziara zarobił na Wiśle krocie i klub musiał później Mandziarę spłacać. Czy tak?
Po drugie, jeżeli dla Wisły korzystnie byłoby tego Matrasa wziąć (odrębna kwestia, czy go potrzebujemy) i pod warunkiem, że cena byłaby okazjonalna, to nie widzę nic złego w zakupie tego zawodnika. To nie Cracovia, ale Lechia, a sam Matras też nigdy na barwy Wiślackie chyba nie pluł. Więc emocje związane z Mandziarą można odsunąć na bok.

Ja za przejaw szacunku do samego siebie nie uważam kierowanie się emocjami i unoszenie ambicją w interesach.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując