Wyświetl pojedynczy post
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.01.2018, 11:33
Przybyszewski napisał(a):Wyświetl post
1. Nie napisałem bo tego nie sprawdzam dlaczego tak robi. Nie jestem od tego żeby samodzielnie śledzić wszystkie patologie ale wiem ze obecna władza patrzy mu na ręce i sprawdza jego rozliczenia.

Natomiast jeżeli masz jakiś tutaj zarzut to go zwerbalizuj. Natomiast nie róbmy zarzutu z tego ze on tez żyje z kasy fundacji skoro poświecą jej 100% swojego czasu.

2. Akurat widziałem jakiś czas temu rozliczne 24 finału. Zebrane 72,6M a wydane 72,7M - wiec jednak 100% z włożonej złotówki do puszki idzie na cele zbiorki.
3. Nie jest to żadne gdybanie. No chyba ze chcesz obronić tezę ze pieniądze z podatków są wydawane efektywnie i ze każda złotówka z naszych podatków przeznaczona na NFZ jest efektywnie wydawana. Ze cala armia administracyjna nie pochlania znacznej części z tych pieniędzy.

Ktoś tutaj napisał o Kijowskim. Przecież to zupełnie inna sprawa - facet wystawiał LEWE faktury za usługi których nie wykonał. A to ze WOSP ma firmę która produkuje koszulki WOSP i faktycznie je dostarcza po rynkowych cenach to nie do końca ogarniam co w tym złego ?
O widzisz.
1. Nikt nie robi z tego zarzutu ale niech kazdy go dzieki temu nazywa biznesmenem za cudze pieniadze a nie Swietym Jerzym Owsiakiem od dzieci

2. To sa wydatki, w ktore wliczone sa wszelkie, wszelakie koszta - dzialalnosc Mrowek, Pszczolek, Woodstock, ochrona, pensja Jurka, pensja jego zony, znajomych, koszta transportu, wszystko. Dlatego wydatki wieksze niz pieniadze ze zbiorek

3. To tez mi sie podoba. Skoro jest podobnie to dlaczego WOSP to najswietsza instytucja a NFZ juz nie?
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 15.01.2018 o godz. 11:36.