Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.01.2018, 09:57
Cytat:
1. Nie napisałeś czemu Owsiak pozakładał kilka fikcyjnych firm przez które przepuszcza część pieniędzy zamiast po prostu wypłacać sobie pensję bez żadnych kombinacji
Logika Owsiaka jest prosta. Prosta prawdziwa i uciszająca sumienie. W WOŚP rzeczywiście działa charytatywnie (to prawda) ale to, że ma inne fundacje powiązane z WOŚP gdzie pracuje jego rodzina, że te fundacje robią zlecenia dla WOŚP i mają z tego hajs to już nic takiego.
Po prostu drugi Kijowski. Tamten też działał w KODzie za frico ale, że zrobił zlecenie i sobie za nie przytulił 10 tys zł to przecież po prostu za pracę się należało fachową.
Może złodziejstwem tego nazwać nie można (no chyba, że koszt pracy zawyżają), po prostu takie nowoczesne złodziejstwo, cwaniactwo. Wyciszające sumienie, a jak Ci ktoś powie, że bierzesz z WOŚP czy KODu to niee, ja za darmo to robię ale mam inne spółki, które robią zlecenia dla nich i za to już mogę brać kasę.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.