Troche jalowa robi sie dyskusja, bo z oczywistych wzgledow nie odkryje sie ze wszystkim
Ale ostatni raz ci odpisze, postaram sie dosadnie jak tylko potrafie.
Ad1. Siadam sobie w swoim 50 metrowym salonie z dwoma szklankami whisky i ta druga szklanka whisky opowiada mi rozne fajne historie, z ktorych czesc przelewam jako swoje, tak domysly
Pytales o potrzeby i ze mam wskazac gdzie pisano o lewym obroncy. Zapytalem gdzie pisano o srodkowym pomocniku ,ze przyszedl? Sam sie zaorales a dalej brniesz w temat. PLS, nie kompromituj sie. To ze cos nie wystapilo w mediach nie znaczy, ze nie istnieje. Przeciwnie. Zazwyczaj to o czym pisza w mediach rzadko ma pokrycie w rzeczywistosci, a jak ma to dlatego, ze lezy gotowa umowa do podpisania i czekaja na zawodnika, badz badania medyczne.
Ad2. Trener zanim zdecydowal sie objac Wisle to obejrzal KAZDY mecz Wisly. Tak 2-3 lata wstecz. On juz rok temu jak wybral Hajduk to byl na biezaca dwa lata wstecz. Zna wszystkich zawodnikow ktorzy wystepowali w naszych barwach i zapewniam cie, ze na temat Pola tez ma swoje zdanie. Daje mu co prawda szanse dostosowania sie, bo byc moze on potrafi cos czego nie wymagano do tej pory od niego, a wymagac bedzie Carillo, ale na podstawie tego co bylo dotychczas okreslil, ze nie widzi dlugoterminowo Pola w swoich planach. Moze teraz Pol bedzie tak zapierdalal i poprawial swoje umiejetnosci, ze zyska uznanie, ale... druga sprawa, ze sam Pol nie ma zamiaru tu zostawac.
Tak wiem, gdzie tak napisano
Basha.
Slabo ogladasz. Cofnij sie do ostatnich 3-4 meczy. Bardzo ladnie zagrywal szybkie pilki ze srodka boiska do skrzydlowego. Ze Boguski nie potrafi sie kompletnie z pilka zabrac to nie bylo efektu, ktorego telewidz (jak ty) by zauwazyl, ale ktos kto patrzy nie na efekt koncowy, ale wyciaga pojedyncze zagrania widzi, ze Basha moze sie odnalezc wlasnie w grze szybkiej i kombinacyjnej.
Ad Sadlok.
Podpisal nowa umowe, bo stara konczyla mu sie w czerwcu i moglby podpisac z dowolnym klubem. Na czas podpisywania kontraktu nei bylo zainteresowania nim zadnego klubu, ale w styczniu to sie moglo zmienic o 180 stopni. Do podpisania umowy parl klub i bardzo dobrze. Sadlok dostal taka podwyzke, ze go zadowalala a jednoczesnie klub zgodzil sie zapisac kwote odstepnego na wypadek gdyby przyszedl ktos z oferta dla Sadloka z typu nie do odrzucenia.
Czego tutaj nie rozumiesz? Na tym przedluzeniu wygrali wszyscy. Klub bo ma pewnego LO, ma zabezpieczona okreslona kwote z transfery jesli do takiego dojdzie, ma zadowolonego zawodnika. A Sadlok bo dostal podwyzke, gwarancje mozliwosci transferu i nie musi poki co zmieniac wszystkiego w swoim zyciu.
I juz tak finalnie. To ze podpisal niedawno nowa umowa i czuje sie tutaj swietnie nie znaczy ze jeszcze w tym okienku nie odejdzie. Wszystko jest kwestia tego jakie warunki otrzyma od potencjalnego klubu.
Ad prywatnego przytyku.
Niech bedzie, ze bazuje na laczeniu i domyslach
Ktos tu juz zauwazyl, ze cos nie cos z tego co laczylem i domyslalem sie potwierdzilo, ale ja nie zamierzam niczego ci udowadniac
Pisac natomiast sobie zamierzam tak dlugo jak nie dostaje za ostrych zjeb od drugiej szklaneczki whisky i twoje jojczenie tego nie zmieni