teo napisał(a):

|
Skoro nie czytam gazet, twitterow, instagramow to zgaduj - gdzie to moglem slyszec?
|
Czyli po prostu rozumiem, że sobie to sam wymyśliłeś? Więc błagam nie wypisuj: "Carrillo wskazywał potrzebę" - bo potrzebę wskazujesz jedynie Ty.
Cytat:
|
Nie gra tak Llonch dlatego klub jakos bardzo o niego nie zabiega i pewnie w czerwcu po zakonczeniu rozgrywek odejdzie
|
Nie zabiega, bo czeka aż trener sam go sprawdzi i wystawi mu ocenę, tak napisał wczoraj Damian Dukat, wtedy dopiero będą myśleć nad nową umową.
Cytat:
|
Wojtkowski, Halilovic, Basha - kazdy z nich pokazal ze potrafi szybkie pilki dac.
|
O ile Wojtkowski pokazał, ze potrafi być kreatywny. To Halilovic na razie był gorszy od Pereza, a Basha owszem podoba mi się...ale gdzie on dał te szybkie piłki?
Cytat:
|
Zobaczymy. Trzeba pamietac ze Sadlok ma kwote odstepnego w kontrakcie i w kazdej chwili moze odejsc.
|
Przecież ledwie podpisał nową umowę i się wypowiedział, że on nie lubi zmian i z tego względu został w Krakowie. Gdyby nie to, na pewno znalazłby lepszy klub (który więcej płaci).
Cytat:
|
Jestem osobą, która szybko się dogaduje, więc nie było problemów. Nie potrzebuję gry w egzotycznych krajach, ani zwiedzania świata. Każdy ma inny charakter. Ja lubię stabilizację.
|
Wybacz teo, ale widzę, że wiele Twoich teorii to po prostu coś z czymś łączenie i bazowanie na domysłach. Lepiej rozmawiać o tym co jest, o faktach.