Wyświetl pojedynczy post
JudasPriest
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.01.2018, 12:51
Po pierwsze Nie życzę sobie aby ktoś mnie publicznie obrażał. Nie wiem co tu kolego robisz, ale sprawdziłem twoje wypowiedzi. Jedynymi tematami na jakich się udzielasz jest "temat polityczny". Na prawdę jesteś kibicem Wisły Nigdy nie piszesz nic na jej temat, siedzisz tylko na jakich wojenkach PIS kontra PO i obrazasz ludzi którzy myślą inaczej, więc to ostatni raz kiedy z Tobą dyskusję. Nie pozwolę by ktoś mi takie rzeczy mówił "bo tak".

Co do skoków: pisałem ze nie mialbez takiej konkurencji. 2 Soczi był mlodziutki Prevc, chimeryczny Freund, staruszek Kasai i najrowniejszy Stoch. Gdyby Stoch miał formę 2014 Prevc 2016 i spotkaliby się na turnieju to wygrałby ten młodszy. Kolejny sezon Stoch zaczął od.kontuzji na treningu w klingenthal i pauzował aż.do tcs, po kontuzji raz był zdecydowanie najlepszy w Willingen i nic dziwnego.
A kolejny sezon to.była zalamka: Stoch sam mówił że fizycznie mógłby góry przenosić ale z głową się coś dzieje
. Kruczek poleciał dlatego że nie potrafił mu pomóc. W tamtym Stoch wygrał tcs. Poziom był.tak.wysoki.ze.drugie miejsce zajął żyła a 4 kot. To mówi samo za siebie.
Małysza akurat zalety to mocne wybicie i mocna glowa. Z.ammamem.nie miał szans wyłącznie na poziomie sportowym. Mentalnie dawał z siebie wszystko.
Mówisz że to głupota porównywać tych 2 skoczków a.jednak większość z.nas potrafiła się określić
.dla mnie wciąż jednak Stoch<Małysz. Dziękuję.już tobie za uwagę.
A.parafrazując twoje słowa z sygnaturki:
Młode pokolenie, świeże przekonania
Odpowiedz cytując