Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.12.2017, 18:46
czaro napisał(a):Wyświetl post
Szczerze mówiąc, trochę szkoda mi czasu odpisywać, ale skoro już wszedłem na forum.

1) Post wyżej zaznaczyłem, że nie byłem adwokatem Ramireza. Więc co Ciebie śmieszy? Komentarza o obiektywnej perspektywie/perspektywie Wiślackiej też nie rozumiem, bo pisałem jako kibic Wisły, jakiej Wiśle chciałbym kibicować.
Twój edit powstał po tym jak napisałem (byłem w trakcie pisania) swojego posta, więc nijak nie mogłem się do niego odnieść.

Twój post w oryginalnej formie bez niego miał zupełnie inny wydźwięk.

Jeżeli mój post nie odnosił się do Twojej postawy to zwyczajnie go zignoruj. On był napisany do całego grona zaślepionych popleczników Kiko - jeżeli się do niego nie zaliczasz - to go olej.

Co do form rozwiązywania - można rozwiązać za porozumieniem stron, można w ramach obowiązującej umowy zmienić kompetencje danej osoby jeżeli sam kontrakt tego nie wyklucza (przenieść na zbliżone stanowisko) albo można zerwać jednostronnie. Dla mnie to oczywiste. I niekoniecznie w interesie Wisły jest od razu kontrakt zrywać, jeśli tylko istnieje inna możliwość.

Ja podejrzewam, że był zapis mówiący o minimalnej ilości punktów w x meczach ale albo był niedoprecyzowany albo Pani Sarapata chciała mieć tzw podwójne zabezpieczenie - dlatego wezwała Kiko do podpisu dokumentów. Bardzo możliwe, że jeżeli są dwa punkty przeciwstawne (jeden o przedłużeniu kontraktu z automatu, drugi o wymogach punktowych) to bez sądu się nie obejdzie (obym się mylił).
Ostatnio edytowane przez s1mone : 25.12.2017 o godz. 18:51.
Odpowiedz cytując