Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2017, 22:59
I tak i nie. To nie jest takie logiczne i zerojedynkowe bo to jest polityka. Interesy, kasa, lobby, gusta i guściki. Np w Holandii powiedzą, że jesteśmy nienormalni bo nie ma u nas ślubów dla pedałów i adopcji dzieci dla nich więc my jesteśmy dla nich konserwatywni i dziwni, a znowu Koreańczyk z Północy powie, że u nas jest największa swoboda na świecie i wszystko git. Także punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i intencje ludzi (panstw) też są różne. Mówię, Ukrainie też chcieli niby pomóc a prawda jest taka, że ich wysatwili a na koniec sobie robili ponad nimi interesy z Putinem (za co jeszcze my mieliśmy największe sankcje ze strony Rosji, embarga itd). Także to jest polityka a nie logika.
Dlatego jak widzę, że ktoś jest ....ą i mi mówi, że jestem pijany to się go słuchał nie będę.
W Polsce jest tak źle, jakieś groźby, sankcje nakładają, nazizm itd ale to w Niemczech są neonaziści swiętujący urodziny Hessa, to za zachodzie są zamachy, śmierć, we Francji stan wyjątkowy, w Niemczech gwałcone kobiety w Sylwestra a w Hiszpanii się robi mała wojna domowa. Także niech najpierw pomyslą czy sami nie są pijani i cos im się w glowie nie pieprzy, że zadrę w naszym oku widzą a belki w swoim nie.

Ludzie, którzy u siebie mają święta spod znaku ISIS czyli jakieś barierki na ulicach żeby ich ciężarówką nikt nie rozjechał nie mają moralnego prawa się mądrzyć na temat Polski. Sami sobie nie radzą a będa nas pouczać, śmieszne. Trzeba mieć w życiu trochę honoru.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 22.12.2017 o godz. 23:02.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.