Jaroo1 napisał(a):

PiS jaki jest taki jest, wiadomo, socjalizm, większe podatki itp oczywiście ważne sprawy typu oświata, służba zdrowia, ZUS itd nieruszone albo ruszone bez sensu czyli raz wprowadzamy gimnazjum a raz likwidujemy - co oczywiście do niczego nie doprowadzi oprócz tego, że znowu będzie trzeba kupować nowe książki. Na plus na pewno niskie bezrobocie, mimo wszystko socjalistyczne ale wzięcie za ryj pracodawców i podniesienie najniższej krajowej, na plus to, że te łajzy się zaczynają bać i ludziom może w końcu zaczną płacić wszystko na umowę a nie najniższą na konto a resztę do koperty itd, na plus, że jest nadwyżka budżetowa, że spółki państwowe w końcu notują zyski zamiast strat. To bardzo ważne sprawy.
A jeśli chodzi o to co pisałem to chodziło mi bardziej o to, że prawica z całym swoim bagażem zwolenników i polityków nie jest nawet w jednym procencie tak pojebana i s....iała jak lewaki. Lewak to jest synonim słowa ćwok, takie mam wrażenie. No bo rozłóżmy to na czynniki pierwsze. Czy jest jakiś pojebany zwolennik PiSu czy inne prawicowej partii (utrzymujmy, że PiS jest prawicowy) typu Hadacz (który się okazał prowokatorem)? Nie ma, nie ma, nie przypominam sobie. Na prawicy dzięki Bogu nie dzieją się tak dziwne sytuacje jak u zjebanych lewaków.
Problem prawicy jest tylko taki, że media w Polsce ma lewactwo i to lewactwo dorabia gębę prawicy. Przykładowo to nasmiewanie się z Macierewicza. czy Kaczyńskiego, że kawaler, to pewnie pedał i kota ma. Ojejku, skoro pedał to super powinno być dla lewaków, i do tego lubi zwierzątka. Ideał. No ale jak się jest pedałem Biedroniem to jest ok ale jakby Kaczyński był pedałem to już nie jest ok. Tak samo jak z księżmi, pedofile, oszuści, zdziercy kasy ale jak ksiądz mówi po lewacku to z chęcią się go cytuje u Lisa w GW czy na TVNie. Hipokrycie pieprzeni.
I co sobą lewactwo reprezentuje? Kijowski, śmieć, oszust, złodziej. Nakradł w fakturach na KODzie, teraz jakieś zbiórki mu robią bo on biedny kasy nie ma hahaha. Przecież jego się powinno dowalić za to co robi, za to chamstwo, a tych co mu choć zlotówkę wysłali to do psychiatryka leczyć. Chorzy ludzie. Teraz ten ochroniarz. Poziom dna i mułu. Na manifestacjach UBecy, MORDERCY, dosłownie MORDERCY, bohaterami konfidenci, złodzieje i alimenciarze. Ale wielka afera jest o to, bo narodowcy zrobili happening z mordami POwców na szubienicach.
Naśmiewali się z demonstracji ulicznych Polaków a teraz ....y same latają po ulicach. Piętnowały zadymy na marszu niepodległości a teraz sami wyzywają polityków na ulicach, blokują im przejścia do samochodów itp
Hipokryzja pełną gębą ale widzisz, media są lewe i zawsze to prawica będzie nazywana skrajnymi, faszystami, nazistami a tak na prawdę każdy kumaty wie, że jedyni naziści są po lewej stronie.
Fajnie, że tak ich boli dupa, bardzo to jest miłe żyć w takiej Polsce gdzie w końcu po 28 latach zaczyna układ się sypać i płonie. Jest to miód na serce każdego Polaka jak widzi gdy lewe ....iska kwiczą na ulicach i w mediach.
|
Przeczytałem ten tekst i już wiem dlaczego nie warto wchodzić do tego tematu.
....a, jakbym czytał wypowiedź 14 latka...