Wyświetl pojedynczy post
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2017, 18:51
teo napisał(a):Wyświetl post
Pepe72.
Nie wiem czemu, ale nie moge cytowac... Nie wazne.
Sprawa z Carlitosem rozstrzygnie sie maks do 10 stycznia. Tyle informacji. Teraz moje domniemania.
Moim zdaniem jest na stole jakas konkretna oferta, pewnie w okolicach 2 mln E. Obstawiam, ze zarzad jak i Carillo nie chca sie pozbyc chlopaka. Dlatego przyjezdza agent, bo z jednej strony mogliby jednostronnie kontrakt przedluzyc ale niekoniecznie byloby to dobrze postrzegane przez samego Carlitosa. O wiele lepiej sprawe zalatwic we 3: klub-agent-pilkarz. Porozmawiac i ustalic oczekiwania, czy mozna sie spotkac w polowie drogi, a jesli jest to niemozliwe ustalic satysfakcjonujace warunki odejscia.
To sie nazywa nie palic mostow
Pewnie jak zejdzie kasa z Brleka to nie bedzie zadnych biezacych dlugow, pewnie Carillo jak przyjedzie powie "sprowadzcie mi tych i tych chlopakow, zatrzymajcie Carlitosa i walczymy o top 3, a moze wiecej".
I pewnie jesli Carlitos dostanie taka podwyzke, ktora go usatysfakcjonuje, juz teraz to moze go to sklonic do pozostania. Pytanie czy ta podwyzka jest w zasiegu Wisly - IMHO nie.
Reasumujac.
Carillo chce jak najszybciej miec gotowa kadre i pracowac z druzyna. Wypadniecie tak kluczowego zawodnika z koncepcji spowoduje "tyly" w przygotowaniu druzyny.
Dlatego tutaj raczej nie bedzie dlugiego serialu tylko szybkie zalatwienie sprawy w jedna albo druga strone.
Pewnie gdyby klub nie byl pod presja finansowa to by serial trwal.
W Firefoxie też nie mogę cytować. Musiałem się przesiąść na Google Chrome.

Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
Cytujcie jeśli łaska.
proszę:
Janekx89 napisał(a):
Na 2,5 mln się pewnie zgodzą, zapytanie na 1,5 spławili.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 18.12.2017 o godz. 18:53.
Odpowiedz cytując