Wyświetl pojedynczy post
JarooP
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.12.2017, 10:27
Kilkanaście godzin nie czytałem forum a później kilka żeby nadrobić ehh�� jakoś poszło ale wracając do tematu

Nie dajmy się zwariować to czy pani MS się zna na piłce czy nie i tak nie ma znaczenia ona ma zarządzać ma zrobić z tego instytucje która ma zarabiać. Jak narazie idzie jak po grudzie. Jednakże uważam ze sytuacja nie jest najlepsza ani najgorsza wiec jest jak jest. Z ujemnym tak naprawdę budżetem i dopinaniem go wtedy kiedy trzeba i tak stawia zarząd w lepszym świetle niż mi się wydaje. Już dwukrotnie uratowali klub od niedoszłych sprzedaży klubu. Wciąż uważam ze Wisła jest w dobrych rękach.
Jeśli chodzi o Kiko miał żal do zarządu ze go wyjebali bo jakby nie mówić wyniki miał dobre ale ostatnio się coś posypało. Wydaje mi się ze sam się pogubił za bardzo uwierzył w zawodników których jak on to powiedział polecił do klubu. Nie patrzył racjonalnie na skład personalny który miał. Ślepo zawierzył swojej nieomylności na której się przejechał. A czy pani MS przesadziła może i tak nie będę tego oceniał ale również miała prawo powiedzieć coś takiego ze może ta liga przerosła Ramireza. A on w odwecie zaczął w mediach wypluwać brudy klubu,które tak naprawdę nie powinny być upubliczniane. A to ze o naszej panie prezes mówi ze się nie zna będę szczery nie musi ma do tego odpowiednich ludzi co trzymają rękę tam gdzie powinni. Kiko moim zdaniem przesadził ale jak wiemy jest on także ciężka osoba do współpracy to nie jego pierwsze walki z zarządami klubu.
Odpowiedz cytując