Cytat:
Wlasnie takie reakcje nazywam kompromitacja. Otoz wiedzialem,ze dowiemy sie,ze Sobol mogl przeciez wypowiedziec sie z kurtuazja,czyli...sklamac. A Ramirez ? Zawsze mowil prawde,nigdy kurtuazyjnie nie mogl w wywiadzie sklamac
|
Skłamać? Nie, mylisz odwagę z odważnikiem niestety. Sobol nie raz pokazał, że po pierwsze :
- NIE LUBI DZIENNIKARZY
- NIE PIERZE BRUDÓW PUBLICZNIE
- JAK UDZIELA WYWIADÓW TO ROBI TO Z KLASĄ - I TAK BY NIKOGO NIE URAZIĆ
- JEST PRZEDE WSZYSTKIM
KONSEKWENTNY i HONOROWY.
A Kiko? Sam nie wiem - nie znam go. Nie twierdzę, że kłamał w wywiadzie - po prostu przestawił swój punkt widzenia. Za to nie jestem kretynem, żeby przyznać, że wszystko robił caca bo Sobol tak powiedział. Sobol bronił praktycznie każdego byłego współpracownika, bo taki jest. Nigdy by nie powiedział złego słowa na nikogo z kim by pracował.
A Kiko? No Kiko by powiedział i pokazał to już nie raz, nie dwa.
Czego w tym nie rozumiesz? ZA SKOMPLIKOWANE?
----------------------------
Co do Patryka to go dobrze czytam. On pierwszy pochopnie wypali co myśli albo jak mu się coś nie podoba - chyba, że akurat jakimś cudem się powstrzyma (tym razem się udało). Jest nieokrzesany i impulsywny (podobnie z resztą jak nasz były treneiro). Jeżeli mam szukać
PRAWDZIWEJ opinii, a nie kurtuazji to prędzej idę do Patryka, nie Sobola. Comprende?