GBO napisał(a):

Zdobyliśmy bramkę po rzucie rożnym i nie straciliśmy po takowym. W jednym meczu. Na tej podstawie głosisz że Sobolewski zaczął trenować SFG czego nie robił Kiko?
|
Musze Ci cos poradzic - przestan czytac czesc tych geniuszy z tego forum. Nie warto.
Chyba,zeby sobie poprawic humor
A w kwestii ktora poruszyles -SFG to rzuty rozne i wolne. a wiec Wisla zdobyla 2 bramki,i stracila jedna po SFG w meczu z Cracovia.
Co do kubla pomyj,ktore wylewaja tutejsze debesciaki : czy tylko ja sobie przypominam,ze byl tutaj baran,ktory cytowal wywiad Ramireza o zbudowanej druzynie,wysmiewajac tzw. obroncow Kiko dookola ?
To na temat taktyki Kiko,ktora takze przez tego chamowatego przyglupa byla wysmiewana mozemy oddac chyba glos p. Radoslawowi Sobolewskiemu,prawda ?
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...tce_23461.html
"...Na początku chciałem bardzo podziękować, że mogłem z nim współpracować. Wniósł do naszej ligi bardzo dobrą znajomość taktyki. Wśród trenerów, z którymi pracowałem jako piłkarze, mogę go pod tym względem umieścić w pierwszej piątce..."
I jeszcze Radek za wislaportal.pl :
"...Chciałbym na koniec wspomnieć też osobę trenera Kiko Ramíreza i podziękować jeszcze raz za współpracę. Na pewno wiele się od niego nauczyłem i na pewno większa część tego zwycięstwa, by nie powiedzieć, że cała, to jest właśnie osoba Kiko Ramíreza..."
http://www.wislaportal.pl/33831,Rado...est_latwe.html
Teraz oczeukuje symetrii w komentarzach ze strony tych przyglupow,co to uwazali ze gosc nie mial pojecia o taktyce.
i jeszcze jedno o Sarapacie i Dukacie,ale w kontekscie trenera.
Ramirez w kazdym wywiadzie mowil,ze cala odpowiedzialnosc za wyniki bierze na siebie. Pomimo tego,ze - co takze pisalem,ale i czesc rozsadnych tu kolegow - wiemy swietnie,ze pilkarze nie maja dalej placone na czas. Moze to jest powodem slabej gry czesci obcokrajowcow,ktorzy,co oczywiste dla srednio rozgarnietego za klub nie beda umierac ?
Kazdy rozumie sytuacje klubu,a jednak Sarapata tym zwolnieniem pokazala,ze szczypac sie nie bedzie. Niestety,Pani Prezes,to bedzie dzialalo w obydwie strony. Madrej glowie dosc dwie...
Co robi dalej Sarapata ? Obwinia o gre pilkarzy trenera,zas siebie przedstawia jako osobe,ktora nie placi ludziom,za to oferuje im...pomoc w postaci najnowszego sprzetu.
Tylko przyglupy moga to lyknac.
Nawet odchodzac,Ramirez pokazal,ze ma cojones. Sarapata i Dukat - ciag dalszy glupich i zlych decyzji. Bo Ramirezowi trzeba bedzie placic kontrakt,a Wisla kasy nie ma. Mimo tego,iz pewnie stracil szatnie (reakcja z wywiadu,ale i ostatnich meczow wiecznie naburmuszonego Maleckiego swietnie to pokazuje),choc osobiscie uwazam,ze zapewne nasi kochani rodacy z szatni i klubu swoje zrobili.
Ale pelikany lykaja wszystko,bo szczesliwie wygralismy mecz z Cracovia.
Ciekawe,co bedzie,jak Manuel przestanie trafiac (co zdarza sie kazdemu w tej branzy),ciekawe kogo przyglupy wtedy obwinia. Pewnie Junco,bo Sarapata ma przeciez taka fajna czapke i takie fajne tweety produkuje...
Niech wiec polscy amatorzy rzadza i w szatni i w gabinetach - zobaczymy,jak daleko na tym zajedziemy...
P.S.Niech zakompleksione przyglupy nie traca czasu na pisanie o inteligencji,interpunkcjach,spacjach i temu podobnych "argumentach" - ani mnie to ziebi ani grzeje,jedyne co robie,to ignor - i po sprawie.
P.S.
A najlepsza o taktyce (zapomnialem wrzucic wczesniej) jest wypowiedz Boguskiego :
https://www.youtube.com/watch?v=Ybf99Jkth1Y
Wynika z niej ze taktyka na mecz nie byla inna niz wczesniej,ze nigdy nie mieli powiedziane,ze maja sie cofa i czekac po 1 bramce,tylko im nie wychodzilo

, mieli duzo szczescia itd.,itp.
Ale przyglupy z forum wyciagnely wniosek,ze Sobol wszystko zmienil

A Kiko kazal czekac,cofac sie i tracic bramki